Information

Just nu ringer personer i bedrägligt syfte och utger sig för att vara från UC. Var vaksam på detta och kom ihåg att UC aldrig ringer enskilda personer och ber dem att identifiera sig med BankID.

Branschrapporten hjälper Marenor att förstå omvärlden

Marenor är en ledande producent av mat från havet. Med UCs Branschrapport kan Marenor effektivt bevaka både konkurrenter och trender inom branschen. Det faktum  att de köper UCs rapport för tionde året i rad är ett gott betyg på produktens värde anser Marenors vd, Benjamin Ajo.

Marenor är en av de största i sin bransch i Norden med en årlig omsättning på 500 miljoner. Verksamheten vilar på deras kärnvärden trygghet, kunskap och hållbarhet i allt från miljövänligt fiske till produkter med hög livsmedelssäkerhet. Majoriteten av fiskprodukterna är också MSC-certifierade. Att ha koll på trender och konkurrenter är avgörande när man verkar i livsmedelsindustrin.

Med UCs Branschrapport får Marenor aktuell information om konkurrenter, leverantörer och kunder. Rapporten ger en snabb bild över utvecklingen i branschen och fördjupad information om enskilda företag eftersom den innehåller bokslutsinformation och basinformation om alla aktiebolag i en specifik bransch.

– Tack vare UCs Branschrapport har vi god koll på branschen och de större aktörernas utveckling. Trendanalyserna och rangordningslistorna ihop med riskklasser på alla företagen ger oss en idé om vart konkurrenterna är på väg. Med rapporten som grund kan vi dra egna slutsatser om vad vi tror ligger bakom, så att vi snabbt kan anpassa oss efter trender och förändringar, säger Benjamin Ajo.

UC:s Branschrapport är unik eftersom den går så långt tillbaka som fem år. Det ger ett välbehövligt historiskt djup, med hela konjunkturcykler i trendanalyserna och en nyanserad bild av företagens ställning i branschen.

– Det faktum att vi köper rapporten av UC för tionde året i rad är ett gott betyg på produktens värde, avslutar Benjamin Ajo.