De använder UC Företagsvärdering: "Rapporten är heltäckande"

6c6695e9-980a-4030-987e-6e1dc6c80703.jpg

OrboTech Sweden säljer innovativa städprodukter. Och det går bra för familjeföretaget som inte har några tankar på att sälja bolaget, men de vill ända hålla koll på hur mycket deras verksamhet är värd.

För tre år sedan bestämde de sig att köpa produkten Premium från UC Företagsvärdering. Det är ett automatiserat verktyg som passar när du snabbt vill ha ett indikativt aktievärde på ett aktiebolag.

– Vi har köpt Premium varje år sedan dess och vi är mycket nöjda. Rapporten är heltäckande och det är intressant att se om bolagets värde har förändrats under det senaste året. Det är ett jättebra verktyg, säger Anton Johansson, operativ chef.

OrboTech har också köpt tjänsten Fundamenta från UC Företagsvärdering. Den är mer omfattande och passar de som till exempel funderar på att köpa ut en delägare, eller när det är dags för ett generationsskifte.

–För sex år sedan köpte jag in mig i bolaget. Då var vi i behov av en större företagsvärdering. Vi kommer snart att göra ett nytt ägarskifte och då kommer vi att använda oss av Fundamenta igen, säger Anton Johansson.

Läs mer om UC Företagsvärdering