Därför gör familjebolaget en företagsvärdering varje år

OrboTech Sweden säljer innovativa städprodukter. Och det går bra för familjeföretaget som inte har några tankar på att sälja bolaget, men de vill ända hålla koll på hur mycket deras verksamhet är värd. För några år sedan bestämde de sig att köpa UC företagsvärdering. Det är ett automatiserat verktyg som passar när du snabbt vill ha ett indikativt aktievärde på ett aktiebolag.

– Vi har köpt företagsvärdering från UC under flera års tid och vi är mycket nöjda. Rapporten är heltäckande och det är intressant att se om bolagets värde har förändrats under det senaste året. Det är ett jättebra verktyg, säger Anton Johansson, operativ chef.

Här kan du läsa mer om den främsta och mest kostnadseffektiva företagsvärderingen på marknaden. Vår metod inkluderar en detaljerad jämförelse med en noggrant utvald och redovisad branschpopulation. Vår omfattande värderingsrapport, tillgänglig på både svenska och engelska, innehåller inte bara resultat- och balansräkningar utan också centrala nyckeltal. Få insikter om företagets totalvärde samt det pris per aktie som driver affärsbesluten framåt.