Kreditkurs i samarbete med Bonanza

Så förstår du kassaflöde

I den här digitala kursen får du en förståelse för vad som skapar kassaflöden. Med en engagerande pedagogik och visuella verktyg kommer vår samarbetspartner Bonanza att göra siffror och flöden enkla att förstå.

Skräddarsydd kurs

Denna kurs erbjuds som en skräddarsydd utbildning. Det ger dig chansen att lära dig mer om personkrediter på dina villkor, där kursen är helt anpassad efter ditt och dina kollegors utmaningar och behov. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.

Innehåll

Genom spel, tävlingar, gruppövningar, företagscase och en engagerad föreläsare får du på ett enkelt och roligt sätt en bättre förståelse av företagets kassaflöde.

Obs! Du bör ha en övergripande förståelse av balans- och resultaträkningen inför denna kurs. En kort summering görs i början av kursen av grundläggande begrepp.

  • Genomgång av olika affärstransaktioner och hur dessa kan påverka ett företags kassaflöde
  • Analys och genomgång av olika exempel på kassaflöden
  • Vad som behövs för att man som kreditgivare eller leverantör ska våga ingå en affärsförbindelse med kreditexponering som lån, krediter, factoring eller fakturabetalning
  • En djupare insikt i varför olika verksamheter behöver kapital
  • Förstå varför ett företag som redovisar vinst ändå kan behöva låna pengar

 

BonanzaUC

Mål med kursen

Efter genomförd kurs kommer du kunna förstå och använda kassaflödesanalysen och kunna ta ställning till företagets framtida återbetalningsförmåga

Kontakt

Vill du veta mer om vårt utbud av kreditkurser

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

Dina kontaktuppgifter