UC.se mobil
Marknadsbearbetning
Unika verktyg som hjälper dig att förädla dina befintliga kunder och upptäcka helt nya.
UC Förädla
Vårda befintliga kunder
Verktyg och tjänster för att förädla dina befintliga kunder genom registervård, analyser och uppföljning för både företag och konsumenter.
UC Uptäck
Hitta nya kunder
Verktyg och tjänster för att upptäcka nya kunder genom adressurval, marknadsbearbetningsverktyg och analyser för både företag och konsumenter.
Bild

Marknadsinformation

- vi ger dig insikt och kunskap


UC Marknadsinformation levererar unika verktyg som hjälper dig att förädla dina befintliga kunder och upptäcka helt nya samt ge dig värdefull kunskap och insikt om dina kunder och prospekts.

UC har unika förutsättningar för att hjälpa marknadsförare att bli mer träffsäkra - vi har tillgång till mer statistik om privatpersoner och företag än någon annan. Detta i kombination med en överlägsen analytisk förmåga gör att vi kan erbjuda Sveriges i särklass bästa verktyg för marknadsförare. Verktyg som ökar din lönsamhet. Och ger dig nya kunder.

Oslagbar kunskapskälla

Vi har statistik från över 200 källor — många unika för UC. All vår kunskap har vi analyserat och paketerat för marknadsförare under UC Förädla och UC Upptäck. Ta hjälp av oss för att hitta rätt verktyg, sedan är det ingen konst att fatta rätt beslut på säkra grunder.Jag vill veta mer,
kontakta mig!