UC.se mobil
Bild

Kreditinformation

UC erbjuder dig enkla eller avancerade lösningar för dina behov inom kreditbedömning


UC har åtskilliga års erfarenhet av systemstöd och verksamhetskunnande för hela kreditprocessen — från det att kunden lämnar in sin kreditansökan till dess att svaret skickas ut. Vår lösning baseras på världsledande produkter och en helt unik analyskompetens.

 

Navigera till våra lösningar inom kreditinformation genom menyn till vänster.

 


Upplysningar
UC är marknadsledande på kreditinformation. Våra upplysningar används av företag och organisationer som behöver ett säkert underlag för sina kreditbedömningar och vill minska risken för kreditförluster. På några sekunder får du dagsaktuell information om både företag och privatpersoner — i såväl Sverige som utomlands. Sedan kan du tryggt säga ja till rätt kunder.
Läs om våra upplysningarBeslutslösningar

Våra beslutslösningar hjälper dig att fatta korrekta beslut. Tjänsten baseras på kreditregelverk med scorekort och policyregler som utformas efter ditt företags kreditpolicy. Till grund för besluten ligger marknadens bästa kreditinformation i kombination med information från ansökan.
Läs mer om våra beslutslösningar


Kredituppföljning
UC erbjuder en bred portfölj av tjänster för uppföljning av kreditbeslut, utvecklade av kunniga experter i samråd med våra kunder. UC kan utläsa vissa signaler långt innan de finansiella problemen blivit riktigt allvarliga. Detta gör att du kan agera för att undvika onödiga kreditförluster. Läs mer om tjänster inom kredituppföljning

Integrerade tjänster
UC har en lång erfarenhet som partner i integrationslösningar med svenska företag. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan frigöra arbetstid för dig och ditt företag när all information kan samlas på ett ställe och inloggning i flera olika system blir onödig.
Läs om våra lösningar för att integrera UC i ditt system

Färdigtryckta rapporter
UC ger dig genvägen till en snabb överblick över ett specifikt län eller bransch. UC erbjuder ett stort antal färdigtryckta rapporter som kan hjälpa dig som vill få en översikt över det finansiella läget i en specifik bransch eller län. Läs om våra färdigtryckta rapporter

Kundcase: Med träffsäker kreditbevakning kan Almi ta väl genomtänkta risker

Jag vill veta mer,
kontakta mig!