Det handlar inte om tur…

 

Idag finns moderna verktyg och metoder som förbättrar din marknadsföring. Du slipper förlita dig på magkänsla och kan i stället fatta beslut grundade på djupare analyser och bättre kundregister. Du kan hitta nya affärer genom att segmentera din kundkatalog och hitta lönsamma tvillingar i den.

 

Vi på UC Marknadsinformation ger dig verktygen att skapa marknadsföring med högre precision som dessutom kommer ge bättre resultat både kort- och lång sikt. Vi erbjuder helt enkelt Sveriges i särklass bästa verktyg som ger dig värdefull kunskap och insikt om dina kunder.

Genom förädling av kundinformation hjälper vi dig även att hitta nya prospekts och målgrupper att bearbeta så att du kan öka lönsamheten och effektiviteten i din sälj- och marknadsorganisation.

        Kontakta oss så berättar vi mer!
                    Ring 0200-76 00 10

VÄLJ NEDAN DET OMRÅDE DU VILL VETA MER OM!

Tack vare vår unika tillgång till statistik om privatpersoner och företag, i kombination med överlägsna analytiska resurser kan vi erbjuda de bästa verktygen inom kundbearbetning. Verktyg som ökar din lönsamhet. Klicka på det område du har behov av hjälp nedan.

UC Marknadsinformations erbjudanden