Spara tid och öka din försäljning

Låt AI hitta din nästa affärsmöjlighet

Goava-Discover-AI-image.pngNu är din nästa affärsmöjlighet bara ett klick bort. Det smarta prospekteringsverktyget Goava Discover berättar vilket företag du bör kontakta och vad du ska prata om. På samma sätt som Netflix eller Spotify ger förslag på din nästa film eller låt rekommenderar Goava Discover vilket företag som kan bli din nästa kund.

Allt detta görs med hjälp av AI och Machine Learning med målsättningen att  öka din försäljning. Du får tillgång till över 3,8 miljoner svenska, norska och danska företag och kan jobba smartare och mer effektivt med att hitta nya kunder.

 • Hitta nya prospekts med hjälp av smart teknik
 • Du får all företagsdata på ett ställe och är mer påläst när du tar kontakt
 • Du slipper själv försöka ha koll på vad som händer hos kunden, det sköter Goava Discover.

Bättre träffsäkerhet

Hitta nya kunder enklare

Du behöver inte ödsla tid på att hitta intressanta företag, det sker per automatik och du får även hjälp att prioritera.

 • AI och Machine Learning analyserar dina kontakter som är under bearbetning i ert CRM och rekommenderar nya potentiella kunder att bearbeta.

 • Tjänsten utgår från de företag du tidigare lyckats omvandla till kunder och ger förslag på nya liknande kunder.

 • Du får en bättre hit-rate och kan lägga energin på de kunder som du har störst chans att göra affärer med.

Spara tid

Få bättre koll på kunderna

Att hålla koll på vad som händer bland alla företag är både svårt och tidskrävande. Låt Goava Discover bevaka det åt dig.

 • Verktyget bevakar vad som skrivs om kunder och prospekts och du blir informerad när något viktigt händer
 • Du blir bättre påläst och har koll på vad som händer hos dina kunder
 • Du kan jobba på att fördjupa er relation i stället för att jaga nyheter

Allt på ett och samma ställe

Spara tid och öka försäljningen

Med Goava Discover har du all företagsdata på ett och samma ställe så att du kan göra effektiv research innan du kontaktar kunden.

 • Du slipper surfa runt på olika webbplatser, leta i sociala medier och hålla koll på nyheterna.

 • Med Goava blir du bättre förberedd och mer relevant i dina säljsamtal samt ökar sannolikheten för en lyckad affär.

UC-samarbete-Goava.jpg

“Med Goava har vi minskat tiden som säljarna lägger på prospektering med 57%”

Sandu Estivhu

Be Better Online

"Sparar tid genom snabbare prospektering. Plattformen är enkel att använda och den hjälper mig att spara tid genom snabbare prospektering"

Tomas Hagberg

Wasa Kredit

Vanliga frågor om Goava Discover

Vilken typ av data finns i Goava Discover? 

Plattformen består av en företagsdatabas samt öppen och publik data som samlas in från många olika datakällor. Exempelvis samlas information från olika företags hemsidor, deras sociala medier, vad som skrivs om företaget i nyheterna och finansiell data kopplat till respektive företag. Datan samlas även in från lokala leverantörer av företagsdata i Sverige, Norge och Danmark.

Vad skiljer Goava Discover från ett CRM? 

Goava Discover är ett digitalt prospekteringsverktyg som förstärker och kompletterar CRM-systemet med realitidsdata om företag och information om när nya affärsmöjligheter uppstår. Verktyget hjälper även till att hålla ert CRM uppdaterat.

Går det att bevaka mina kunder så att jag får en notis om något ändras? 

Javisst, med Goava Discover får du full kontroll på vad som händer hos dina kunder eller prospekts och du får en notis när något händer. Med mobilappen Goava Ping kan du ställa in så att du får pushnotiser när något händer.

Hur skaffar jag Goava Discover? 

Vi på UC är glada över att ha ingått partnerskap med Goava och kunna erbjuda deras produkter och tjänster till våra kunder. För att skaffa Goava Discover fyller du i dina kontaktuppgifter här på hemsidan och så kontaktar en av Goavas duktiga säljare dig inom kort för att gå igenom dina behov. Avtal för tjänsten och alla praktiska detaljer sköts av Goava.

 

Kontakta mig