Få ut hela potentialen av ditt CRM

Med vår CRM-integration, snabbt och enkelt

Sex-basta-tips-foretagskunder_370x370.png

Det är när du integrerar ditt CRM med vår marknadsledande företagsdata som magin uppstår. Du får all öppen och publik data i ett och samma gränssnitt och får både bättre datakvalitet och fler insikter om era kunder. Du sparar tid och kan arbeta mer effektivt och är mer påläst i dialogen med kunderna. 

  • Få in högkvalitativ data om Nordens företag i ert CRM utan krångel och få tid över att fokusera på försäljningen.
  • Genom att vara påläst och har rätt information om dina kunder har du större chans att lyckas med din försäljning
  • Du får stöd med att fånga upp affärsbehov och håller dig uppdaterad med vad som händer hos dina nuvarande och potentiella kunder. På så sätt får du bättre tajming och en effektivare säljprocess.

Spara tid

Alltid tillgång till tillförlitlig data

En integration till ert CRM sparar tid och du behöver inte lägga tid på manuella uppdateringar.

  • Med korrekta företagsnamn, organisationsnummer och en hög datakvalitet i systemet undviker ni dubbletter och inkorrekt data som kan leda till onödiga misstag och tidsödande jakt på felkällor.
  • Beroende på vilken CRM-leverantör ni arbetar med kan CRM-integrationen uppdatera kundkortet så fort ny data registreras. 

Bli mer relevant

360-graders insikt om kunden

Med rätt information om dina kunder och prospekts kan du göra bättre analyser, planera smartare och jobba effektivare med din försäljning.

  • Ju mer påläst du är i dina dialoger med kunden desto mer kan du fokusera på att bygga relation och med försäljning
  • Du får en helhetsbild av kunden direkt i ert CRM och kan till exempel läsa på om företagen utifrån ekonomisk data, ta del av nyhetsflöden, se sociala-medieinlägg, följa företagets jobbannonser och få insikter från företagets hemsida.
  • Dessutom ser du ett unikt Goava Score som berättar hur väl varje företag matchar med er kundstock.

Vilket CRM kan jag integrera mot?

Har du något av de vanligaste CRM-systemen går det enkelt att koppla ihop och sedan är det alltid uppdaterat med den senaste företagsinformationen. 

Exempel på plattformar: Microsoft Dynamics, SalesForce, Pipedrive, Upsales, Zapier, Lime CRM, Hubspot och SuperOffice. 

UC-samarbete-Goava.jpg

“Med Goava har vi ökat relevansen och kvaliten på våra leads med 100%. Vi sparar tid och startar säljdialoger med relevanta företag inom vår Ideal Customer Profile”

Sando Estivhu, CSO

Be Better Online

Kontakta mig

Låt AI hitta din nästa affärsmöjlighet

Spara tid och öka din försäljning

Du kanske också är intresserad av vår tjänst Goava Discover, det smarta prospekteringsverktyget som med hjälpa av AI berättar vilket företag du bör kontakta och vad du ska prata om?