Tack 2019! Ett förändringens år med många nya insikter

2019-12-20

Ännu ett händelserikt år har snart gått. Vi är tacksamma för de nya insikter vi fått tillsammans med dig som kund under året.

Det har hänt mycket hos oss under 2019. Några av sakerna är att vi har gjort det enklare för dig att kontrollera vem du gör affärer med genom tjänsterna Verklig huvudman, Firmatecknare samt Betalningsförmåga företag.

Utbildningsutbudet har breddats under året inom ramen för UC Business School, och vi har lanserat flera nya kurser i exempelvis att bedöma enskild firma och att förstå balans och resultaträkningen. Vi har även lanserat tjänsten GDPR-hjälpen - en lättanvänd molntjänst som stöttar dig i arbetet med att uppfylla lagkraven. Tjänsten hjälper dig att hantera dina kundregister tryggt och säkert samtidigt som de blir åtkomliga vart du än befinner dig.

Open Bakning och PSD2 har även varit på tapeten och vi håller på att utveckla en tjänst kopplat till just det. Under nästa år kommer vi kunna berätta mer om det! I höstas lanserade vi även Digital kopia vilket innebär att du äntligen aktivt själv kan välja att få alla dina kreditupplysningar digitalt i stället för papperformat i posten.  

Vi har även anordnat och deltagit i events, bland annat i vår strävan att utbilda unga vuxna i privatekonomi då vi har inlett ett långsiktigt samarbete med Fryshuset. Vi har även varit med på the Sales Conference och suttit både i jury samt träffat våra kunder som använder våra tjänster inom sälj- och marknadsbearbetning. Kanske var du också en av dem som deltog på någon av våra tre energifyllda UC-dagar i Malmö, Göteborg och i Stockholm? 

På vår sajt allabolag.se har vi lanserat en abonnemangstjänst där du förutom att få sidan helt reklamfri även kan se bland annat estimerat värde på ett bolag, befattningshistorik och bolagshändelser och historik.

Det har hänt en hel del hos oss internt också. I våras förvärvade vi Proff i Norge, Danmark och Sverige och i och med det har vi välkomnat ytterligare 60 entusiastiska kollegor. Vi har också engagerat alla medarbetare i Finland, Sverige, Norge och Danmark i ett omfattande fyraårigt strategiarbete. Resultatet av detta arbete kommer vi berätta mer om under nästa år när alla pusselbitar är klara.

Vi brinner för att fortsätta utveckla framtidens lösningar som på olika sätt kan underlätta för dig när du jobbar med dina sälj- och marknadsföringsprocesser, dina kreditprocesser eller dina olika beslutsprocesser där du behöver korrekt, relevant och analyserad information.

Tack för att vi fått ditt förtroende och tack för ditt samarbete med oss under 2019. Vi på UC ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med dig under 2020. Jag vill nu passa på att tacka alla våra kunder, medarbetare och partners för ett fantastiskt 2019 och önska er alla en fin start på 2020!

/ Victoria

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.