Att jobba på UC

2016-04-25

Bland det första som slog mig när jag började jobba på UC i mitten av september förra året, var den värme och enorma kunskap jag möttes av hos mina nyblivna kollegor. 

Att arbeta tillsammans med passionerade människor i en välkomnande kultur förgyller mina arbetsdagar. Det bidrar till att vi tillsammans arbetar för att skapa värde för våra kunder, för samhället och för oss själva. Varje dag. Det är verkligen en inspirerande atmosfär här på UC!

Jag upplever att det här är en bild som jag delar med många av mina 300 kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund. Därför kan vi inte tänka oss något bättre sätt att visa er hur det är att arbeta på UC - än att faktiskt berätta det själva. Och det gör vi nu både med en film och med skriftliga medarbetarintervjuer på uc.se! 

Se filmen där mina kollegor Tommy, Lollo, Elham, Karar, Claes och Louise medverkar

Läs intrycken från mina kollegor Marianne, Deshira, Thomas och Jozef här!

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.