Starta hösten med nya kunskaper!

2016-06-22

Lär dig mer om kreditgivning till företag och privatpersoner utifrån kreditupplysningens riskfaktorer. Eller varför inte satsa på en skräddarsydd kurs utifrån just era förutsättningar? 

Lagom till höstens intåg brukar bokningarna till UC Business Schools utbildningar fyllas upp snabbt. Därför vill jag och mina kollegor tipsa dig om att säkra din plats redan innan sommaren. Jag har själv bokat in några kurser som jag ska gå i höst och det är verkligen en skön känsla att ha datumen säkrade för att undvika tidskrävande kalenderpussel efter semestern.  

Dessutom får du minst 700 kronor i rabatt om du bokar idag eller imorgon, så passa på! 

Här hittar du höstens scheman:

För dig som vill arbeta bättre och säkrare med företagskrediter

För dig som vill arbeta bättre och säkrare med personkrediter

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Richard Damberg

Utbildare och kreditexpert

Richard brinner för att göra det komplicerade enkelt och det bästa han vet är aha-upplevelser hos sina kursdeltagare. Han håller kreditkurser och skriver nyhetsbrev till UCs kunder sedan två år tillbaka. Richard har varit kundansvarig i bank och har hållit tusentals möten med kreditkunder. När han inte är på UC kan du säkert träffa på honom ute i skog och mark. Eller så filar han på sin italienska. Här skriver han om vår utbildningsverksamhet, delar med sig av sin kunskap inom krediter och skriver om aktuella ämnen inom branschen.