Fullsatt kurs med UC och Scutus om bedrägerier

2017-10-03

I morgon håller vi på UC Business School en kurs tillsammans med vår samarbetspartner Scutus i ett riktigt aktuellt ämne: hur motverkar vi bedrägerier och hur går de till? Och intresset har varit stort!

Med en fullbokad kursdag kommer deltagarna få upp ögonen för olika typer av bedrägligt beteende, användbart både i jobbet och privat. De kommer säkert också att bli lite oroliga och se saker med lite andra ögon när de kommer hem till kontoret. Och det är en bra sak. Vi behöver alla öka medvetenheten i de här frågorna.

Krister Gäfvert, utredningschef på Scutus, är en flitigt anlitad föreläsare med fulltecknat schema. Han har en gedigen bakgrund från Rikskriminalpolisen och befattningar som bland annat projektledare och nationell koordinator samt operativt ansvarig för en del av underrättelseverksamheten vid Ekobrottsmyndigheten.

Är du intresserad av en kurs inom bedrägerier? Kika då här för våra andra datum!

Hälsningar
Richard

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Richard Damberg

Utbildare och kreditexpert

Richard brinner för att göra det komplicerade enkelt och det bästa han vet är aha-upplevelser hos sina kursdeltagare. Han håller kreditkurser och skriver nyhetsbrev till UCs kunder sedan två år tillbaka. Richard har varit kundansvarig i bank och har hållit tusentals möten med kreditkunder. När han inte är på UC kan du säkert träffa på honom ute i skog och mark. Eller så filar han på sin italienska. Här skriver han om vår utbildningsverksamhet, delar med sig av sin kunskap inom krediter och skriver om aktuella ämnen inom branschen.