Bedrägeriutbildning lanserad!

2016-11-28

Under fyra tillfällen med start i januari erbjuder UC i samarbete med säkerhetsbolaget Scutus utbildning gällande bedrägerier mot privatpersoner och företag 

Under utbildningen har du möjlighet att lära dig mer om bedrägerier som kan drabba privatpersoner och företag, om bedragaren och kopplingen till grov och organiserad brottslighet. Vi går igenom brottstrender, varningssignaler och hur UC Detekt kan hjälpa till att undvika kreditförluster orsakade av bedrägligt beteende. Kursen bjuder även på verkliga exempel på brott och brottsupplägg och hur man bör tänka och agera för att skydda sig mot den här typen av brottslighet.  

Kursledare är Krister Gäfvert, utbildningsansvarig på Scutus med bakgrund från Rikskriminalpolisen och befattningar som bl.a. projektledare och nationell koordinator samt operativt ansvarig för en del av underrättelseverksamheten vid Ekobrottsmyndigheten.

Jag ser framemot att träffa er och tillsammans med Krister guida er igenom denna utbildning.

Läs mer om utbildningen här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Richard Damberg

Utbildare och kreditexpert

Richard brinner för att göra det komplicerade enkelt och det bästa han vet är aha-upplevelser hos sina kursdeltagare. Han håller kreditkurser och skriver nyhetsbrev till UCs kunder sedan två år tillbaka. Richard har varit kundansvarig i bank och har hållit tusentals möten med kreditkunder. När han inte är på UC kan du säkert träffa på honom ute i skog och mark. Eller så filar han på sin italienska. Här skriver han om vår utbildningsverksamhet, delar med sig av sin kunskap inom krediter och skriver om aktuella ämnen inom branschen.