Så kommer UCs tjänst Tambur att förenkla för mäklare

2017-04-26

Idag medverkade min kollega Lars Kraulis i Mäklarsamfundets podcast Tak över huvudet. Där berättar han om tjänsten Tambur som är skapad för att underlätta arbetet för alla bankhandläggare och mäklarassistenter i Sverige.

Tjänsten är helt enkelt en portal som förenklar och effektiviserar administrationen i samband med bostadsköp. I portalen samlas den information och kommunikation som behöver utbytas mellan banker och mäklare inför tillträdet. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för mäklarfirmor att använda.

Här kan du lyssna på intervjun med min kollega

Mer information om tjänsten får du på 40 sekunder i denna film!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Gabriella Göransson

Vice vd och chef Kreditinformationstjänster

Med många års erfarenhet från kreditupplysningsbranschen i bagaget arbetar Gabriella idag som vice affärsområdeschef inom UCs kreditinformationstjänster. Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.