En kväll på Fotografiska sammanfattade året

2017-12-07

Så var det då dags att sammanfatta ett grymt spännande år tillsammans med våra kunder. Jag är oerhört glad över att ha fått möjlighet att träffa så många av er, våra härliga kunder, denna kväll. Så från mig och kollegorna på UC vill vi tacka för att ni som kunder valde prioritera och spendera denna kväll med oss!

Vi träffades redan vid 17:00 och eventet inleddes av vår marknadschef Victoria som hälsade alla välkomna. Därefter tog komikerna Özz Nûjen och Måns Möller över scenen och körde deras mycket uppskattade show Sveriges historia. Det blev många hysteriska skratt och en bra start på en kul kväll. Vår vd Anders Hugosson summerade därefter året på UC och tackade alla kunder för ett bra år tillsammans.

Innan den fantastiska middagen fick vi gemensamt med kunderna uppleva Fotografiska Museets utställningar, där jag personligen var väldigt fascinerad av Nick Veaseys utställning Inside Out. Röntgenfotografering av smått som stort, såsom en hel buss med människor där allt skapar en väldigt häftig och lätt surrealistisk känsla.

Så än en gång – ett stort tack till er som valt oss som leverantör och vi på UC har stora planer för 2018!

Rickard

Gabriella Göransson

VD UC AB

Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.