Information

Just nu ringer personer i bedrägligt syfte och utger sig för att vara från UC. Var vaksam på detta och kom ihåg att UC aldrig ringer enskilda personer och ber dem att identifiera sig med BankID.

UC-dagen 2023: Nu byggs förväntningarna upp

2023-10-10

Så här dags på året har jag alltid ett extra pirr i magen, det är tiden på hösten som förväntningarna byggs upp för något vi här på UC är väldigt stolta över, närmare bestämt UC-dagen. Det är ett event som vi år efter år skapar för er, och som vi är beredda att kalla ”årets största kreditevent”.  

Förra året samlade vi närmre 400 deltagare och vår förhoppning är att vi kommer vara minst lika många på Clarion Hotel Sign i november igen. Jag skulle vilja påstå att det är en ”win win i den bemärkelsen att alla ni som troget återkommer år efter år får en chans att träffa varandra och utbyta värdeskapande erfarenheter inom kredit- och finansbranschen. Men det är också vår stora förhoppning att vi varje gång kan beröra aktuella ämnen, inspirera er, bjuda på något nytt både genom våra briljanta externa talare och genom våra egna experter. Samtidigt ser vi det som en fin present till oss genom att vi får äran att träffa er och lyssna på önskemål, utmaningar och tankar ni har om framtiden. Det ger oss alltid en mängd värdefulla insikter som vi tar med oss i vår vidare resa för att forma och bygga UC och Enento Group.

Givet på agendan är en av våra chefsekonomer, och i år ger Nordeas Annika Winst sin syn på världsekonomin kopplat till vår föränderliga omvärld som minst sagt är händelserik. Detta i kombination med Oskar Jonssons bild av det säkerhetspolitiska läget och hotet från öst känns som väldigt spännande och aktuella ämnen.

I år ser jag ser jag extra mycket fram emot Binette Seck som kommer dela med sig av en personlig resa; att vara tjejen från Tensta som demokratiserar Tech och varför det är viktigt för Sveriges framtid. Var så säker, Binette kommer inspirera, vidga vyerna och ge praktiska råd till hur man gör skillnad för ett samhälle på individnivå. Jag är också nyfiken på att höra Pelle Sandstraks omvälvande historia- håll i er- det kommer bli ett intensivt berg-och dalbana åk!

Från oss på UC bjuder vi på två pass, dels inleder vår CEO för Enento Group Jeanette Jäger, med nordiska marknadstrender och gör ett antal spaningar kring både risker och möjligheter i vår föränderliga värld. Våra proffsiga UC experter berör ämnen som ligger oss varmt om hjärtat, exempelvis överskuldsättningsfrågan, klimatet samt i vanlig ordning statistik och trender vi ser hos både företag och hushållen. Det vill du inte missa.

Vi ses väl den 13 november? 

/Emma

Några bilder från tidigare UC-dagar:

_38A0700.jpg_38A0866.jpg_52A1021.jpgPP2021_-5271.jpgPP2021_-5316.jpgPP2021_-5335.jpg9df6fc77-a13d-4d93-b54f-82309ae72b3f.JPGbb26446d-678e-427a-92a0-c8b7df744ce5.JPG