Ari Riabacke

Ledarskapsexpert

UC-dagen-2020_RIABACKE_855x397.jpg

Att leda oss själva och andra i tider av förändring

I tider av snabb teknikutveckling, digitalisering och mängder av information har människan aldrig varit viktigare än nu. Människor gillar att interagera med andra människor och människor gör affärer med människor. Dessa människorna är er vardag, er business och er framtid.

Frågan är, hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur får vi grupper och team att prestera bättre? Vad motiverar människor, hur ska vi locka nästa generations stjärnor? Och inte minst, hur skapar man ett arbetsklimat där människor känner sig trygga och finner glädje och mening?

Ari Riabacke ger nya idéer om det framtida ledarskapet, hur man skapar effektiva organisationer där människor känner sig trygga att prestera på topp. 

Ari har en gedigen bakgrund med erfarenheter från såväl affärsvärlden i sitt uppdrag som mentor åt chefer och ledningsgrupper samt som forskare och organisationskonsult. 

Vad kommer Ari prata om? Titta på videohälsningen nedan.

 

   


23 september

SAS Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

  • En heldag fylld med föreläsningar
  • Fika och lunch
  • Avslutande mingel

Till anmälan

 

UC dagen i Göteborg

Den 6 maj på SAS Radisson Blu Scandinavia Hotel

Dagen då vi samlar kreditsverige för att under en dag inspireras och få ny kunskap, samt en chans att träffa andra i branschen. 

Läs mer om dagen här