UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-it

Pressmeddelande jan 24, 2018 08:15

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC tecknar avtal med TeleComputing för leverans, drift och övervakning av UCs interna IT-miljö. Det innebär ett helhetsåtagande avseende; hantering av arbetsplatser och skrivare, applikationsdrift, Office 365, Servicedesk, lokalt supportstöd, hantering av konferensrum samt lagring och backup.

– Vi upplever att TeleComputing har ett bra och komplett erbjudande kring hur de tjänster vi efterfrågar kan levereras baserat på lång erfarenhet. Vi värderar deras proaktivitet och lösningsorienterade synsätt högt. Dessutom har det inledande samarbetet fungerat bra, de är ISO 27001-certifierade och vi uppfattar att de har väldigt hög kompetensnivå när det gäller klienthantering, säger Anders Hugosson, vd på UC AB.

UC erbjuder företag, offentlig sektor och privatpersoner beslutsunderlag genom affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Företaget omsätter cirka 700 miljoner kronor och har drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund.

– Vi är både glada och stolta över att UC väljer TeleComputing som sin helhetsleverantör av intern-it. Det bekräftar att vi inte bara har erfarenheten och kunskapen utan även en mycket god förståelse för våra kundens olika verksamhetsbehov, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing. 

För mer information, kontakta:
Johanna Westin, PR- och kommunikationsansvarig på UC AB.
E-post: johanna.westin@uc.se, tel: +46 76 545 01 16

Johan Magnusson, tf vd TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se , tel: +46 733 411 806

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing hjälper företag och organisationer att skapa verkligt affärsvärde genom IT. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda våra kunder IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidsanpassade. Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se www.telecomputing.se