UC.se mobil

Allabolag.se tar steget in på den offentliga marknaden

Bild

2017-01-24 |

Allabolag.se lanserar tillsammans med DoubleCheck en helt ny gratistjänst – offentliga värden. Den nya tjänsten tillgängliggör information om värdet på en kommun, landsting eller statlig myndighets offentliga affärer som inköp och egen försäljning. Du kan dessutom gå in på vilket företag som helst för att se om, och för hur mycket, det säljer tjänster och produkter till offentlig sektor.


Allabolag.se lanserar en helt ny tjänst – offentliga värden. Den nya tjänsten är ett samarbete med DoubleCheck, som är ledande experter på affärsinformation om den offentliga marknaden. Huvudsyftet med samarbetet är att tillgängliggöra information om de affärer som görs av och till kommuner, landsting eller myndigheter, och på så vis bidra till att öka medvetenheten om de offentliga affärer som sker i Sverige och dess potential.

Det känns otroligt spännande att utöka vårt erbjudande med information om den offentliga marknaden. Tillsammans med DoubleChecks expertis har vi hittat en tjänst vi är helt övertygade kommer intressera många, både de som redan idag arbetar med offentlig upphandling och de som bara vill öka sin medvetenhet i sakfrågan, säger Caroline Spets, vd på UC allabolag AB.


Vi har försett marknaden med information om de offentliga affärerna i flera år nu. Att nu inleda ett samarbete med allabolag.se och fortsätta utveckla våra tjänster som är avgörande för en framgångsrik affär på den offentliga marknaden känns fantastiskt. Jag är helt övertygad om att det är en hel del affärer inom kommun, landsting eller statliga myndigheter som fler aktörer nu kan intresseras av, när informationen om värdet tillgängliggörs på detta sätt via allabolag.se, säger Fredrik Tamm, grundare av DoubleCheck.


Om samarbetet

Från och med idag kan du ta del av information om värdet på en kommun, landsting eller myndighets offentliga affärer utifrån två perspektiv: Vilka de köper tjänster eller produkter av och vilka de säljer tjänster till. Du kan dessutom gå in på vilket företag som helst och se om och hur mycket det säljer tjänster och produkter till offentlig sektor.

Besök www.allabolag.se/offentligavarden för mer information.

För information om datan, djupare marknads- eller konkurrentanalyser eller stöd att göra bättre offentliga affärer, kontakta DoubleCheck: info@doublecheck.se


Om DoubleCheck

DoubleCheck är en ledande marknadskonsult på den offentliga marknaden. Med kunskap, erfarenhet och lösningar påverkar vi den offentliga marknaden. Vi skapar förutsättningar för fler sunda, trygga och långsiktiga affärer. Vi hjälper också företag att etablera sig på den offentliga marknaden. Verksamheten är uppdelad inom tre affärsområden: beslutsstöd, affärsstöd och kommunikationsstöd.

Vill du läsa mer om hur den offentliga marknaden fungerar, läs DoubleChecks White paper.


Om allabolag.se

Allabolag.se är Sveriges mest populära tjänst för alla som är intresserade av att veta mer om Sveriges alla bolag. Allabolag.se grundades 2007 och idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt och kostnadsfritt få ta del av samma information som storföretagen. Vår målsättning är fortfarande att erbjuda omfattande företagsinformation på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sedan januari 2016 är UC allabolag ett helägt bolag i UC-koncernen.

För mer information, besök www.allabolag.se

Presskontakt

Johanna Westin

PR-ansvarig
08 - 670 90 07
Mejla mig!