Relationsbyggande B2B-säljare till UC Affärsfakta AB

UC Affärsfakta AB stärker nu ytterligare sin marknadsledande position! Med nio år av tillväxt behöver vi nu utöka vår säljkår med fler drivna personer till vårt Stockholmskontor. Vi söker dig som vill vara med på denna resa och bidra till att vi förblir en av Sveriges bästa säljorganisationer.

Vad innebär jobbet?

Vi vet att du som söker har ett stort driv och vill bygga upp bra och långsiktiga kundrelationer tillsammans med en seriös och trygg arbetsgivare. UC Affärsfakta genomsyras av laganda och tillsammans bygger vi en öppen och kreativ organisation att trivas i. Du får möjlighet att jobba i ett team som passar just dig och dina erfarenheter och eftersom produktutbudet är så stort finns även möjligheter till kompetensutveckling i form av produktkunskap och så klart försäljningsteknik.

Som säljare bygger du upp din egen kundportfölj och vårdar dina kunder med fokus på långsiktighet. Då vi jobbar under särskilda lagstiftningar, krävs ett ständigt närvarande kundperspektiv och kundfokus.

Stort fokus läggs på din förmåga att arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet samtidigt som du får goda förutsättningar att förverkliga dina och företagets mål. Våra team arbetar med försäljning inom tre områden: kreditinformation, värdebevis samt bransch- och företagsvärdering. För mer information om våra olika produkter besök gärna vår webbsida.

Din vardag består till stor del av:

  • Egen prospektering i samråd med säljledare
  • Skapandet av långsiktiga kundrelationer
  • Kontakt med företag via telefon

Är du den vi söker?

Vi söker dig som vill blir utmanad i din yrkesroll. För att bli en framgångsrik säljare på UC Affärsfakta ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt eller försäljning men det viktigaste är att du är en positiv och härlig person samt en god kommunikatör med flytande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi arbetar i CRM-systemet Lime där kunskaper i systemet är meriterande men självklart inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning i denna rekrytering – ett brinnande intresse för försäljning är en nödvändighet och är du dessutom en öppen, framåtsträvande och prestigelös kollega, så tror vi att du kommer passa väl in hos oss. Förhoppningsvis känner du att du kan relatera till UC-koncernens tre värdeord: värdeskapande, ansvarfulla och passionerade.

Detta erbjuder vi dig

Nu har du kommit en bit ner i annonsen så vi antar att du tycker att rollen låter intressant, vad roligt! Nu är det på tiden att du får veta lite mer om vad UC Affärsfakta kan erbjuda dig.

Här erbjuds en grundlön med prestationsbaserad provisionsmodell utan tak i en trygg anställning hos marknadens starkaste varumärke. Vid start får du en gedigen introduktion och produktutbildning.

Hur bra vi än trivs på jobbet så är det viktigt med fritid och därför är det viktigt för oss att du känner en god work life-balance. Utöver ordinarie arbetstider har du därför möjlighet till flex, en förutsättning för att få livspusslet att gå ihop! Här arbetar vi även kontinuerligt med företagshälsa vilket bland annat innebär friskvårdsbidrag och möjligheten till kontorsmassage. En gång om året arrangeras även en hälsodag för hela UC-koncernen med aktiviteter och seminarier kopplat till hälsa och välmående.

Vi tycker att framgångar bör firas. Därför håller vi varje år Affärsfakta Awards – en glittrande kväll då vi hyllar våra framgångsrika säljare, njuter av en god middag tillsammans och slår klackarna i taket!

Så söker du jobbet!

I den här processen samarbetar vi med Academic Work. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Heierson på anna.heierson@academicwork.se eller Karin Ygge på karin.ygge@academicwork.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan

Ansöker gör du här!