UC-koncernen söker en erfaren rekryterare!

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Östersund. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner. Läs mer på uc.se.

Nu letar vi på HR efter dig som har passion för att hitta rätt person till rätt plats!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en viktig och uppskattad roll i vårt team där vi tillsammans jobbar framåt och stöttar och lyfter varandra i vår vardag. Hos oss har du möjligheten att påverka och bidra till vår digitala HR-resa. Att vi dessutom har roligt på vägen är en självklarhet för oss!

Som Rekryterare hos oss kommer du att ansvara för att driva hela rekryteringsprocesser från start till mål tillsammans med våra chefer. Inom koncernen rekryterar vi brett inom olika affärsområden, både juniora och seniora profiler och har framåt ett kompetensbehov inom framförallt produkt- och tjänsteutveckling och IT. Du kommer att arbeta med kompetensbaserad rekrytering och personbedömningar med hjälp av testverktyg.

I rollen som Rekryterare kommer du även få möjlighet att utveckla och driva förbättringar för hur vi långsiktigt ska jobba med vår kompetensförsörjning - med fokus på att UC ska vara en attraktiv arbetsgivare och att stärka vårt Employer brand. Högt upp på vår agenda står att digitalisera rekrytering och där kommer du få vara bidragande i att driva arbetet framåt och säkerställa att vi har en framgångsrik, enkel och modern rekryteringsprocess.

Vår HR-avdelning består av HR-chef och tre HR Business Partners. Tillsammans stöttar vi organisationen i alla personalrelaterade frågor i den föränderliga miljö som vi befinner oss i. Hos oss är det högt tempo och mycket fokus på digitalisering av HR-processer. Låter det roligt? Då kanske det är dig vi väntar på!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på vårt fina kontor i Liljeholmen/Marievik.

Vem är du?

Vi ser att du har en akademisk examen och mellan 5-8 års erfarenhet av rekrytering och search av kvalificerade tjänster inom IT, analys och produkt/affärsutveckling. Erfarenhet av chefsrekryteringar är meriterande. Du har tidigare arbetat med kompetensbaserad rekrytering och är van användare av testverktyg och personbedömningar. Vi ser gärna att du har ett väl utarbetat nätverk att använda dig av i ditt dagliga arbete och som du kontinuerligt utvecklar och vårdar.

Som person är du relationsbyggande och har en mycket god förmåga att möta och kommunicera med människor. Du brinner för att matcha rätt person till rätt plats, är naturligt serviceminded och trivs med många samarbetsytor inom organisationen.

För att trivas hos oss behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt och en stor portion humor likaväl som du behöver vara självgående och van att strukturera ditt arbete för att tillmötesgå organisationens behov.

Att du kan identifiera dig med våra värderingar värdeskapande, ansvarstagande och passionerade ser vi som en självklarhet då detta är något som är med oss i allt vi gör!

 

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig? Då vill vi ha din ansökan redan idag.

Ansök genom att skicka CV + personligt brev till jobb@uc.se, märk ansökan med Rekryterare. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 mars.

Har du frågor, vänligen kontakta HR-chef Eleonor Öhlander, eleonor.ohlander@uc.se.

Vi ser mycket fram emot att höra från dig!