Innesäljare UC Allabolag

Vill du arbeta som säljare för ett av Sverige starkaste varumärken?

Vi erbjuder

UC allabolag växer och vi behöver förstärka vårt team med flera säljare. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med egen prospektering och nykundsbearbetning, förvaltning av befintliga kunder inom marknadsföring samt arbete med merförsäljning. Tjänsterna som du erbjuder våra kunder är marknadsföringsmöjligheter på allabolag.se. Affärerna gör du via telefon.

Som säljare på UC allabolag arbetar du med ett av Sveriges mest välkända varumärken. Du har en given plats i vårt team, där vi har högt i takt och alltid nära till skratt. Du arbetar självständigt från prospektering till affär och är ansvarig för att all information som förmedlas till kund är korrekt samt utformar annonserna som du ska sälja. Rollen kräver hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med befintliga och presumtiva kunder för att öka sannolikheten till fler affärer och måluppfyllnad för budget.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och service. Det är en stor fördel om du har förståelse för ekonomiska termer. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt.

Hos UC Allabolag kommer du till ett företag med välkända produkter som gör skillnad för våra kunder och hjälper dem att lyckas med sina verksamheter. Hos oss värdesätter vi våra medarbetares prestationer och du kommer erbjudas en marknadsmässig fast lön och provision på din försäljning. Vi erbjuder dig förutom extremt trevliga kollegor, träningsmöjligheter, friskvårdsbidrag 37,5 timmes arbetsvecka och andra fina förmåner. Vårt kontor finns i Liljeholmen/Marievik, med goda kommunikationer, restauranger, gym och shopping runt hörnet.

Urval kommer ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Maila din ansökan till jobb@uc.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Försäljningschef Mats Erwald via mail: mats.erwald@uc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Allabolag

Allabolag.se är Sveriges mest använda söktjänst för företagsinformation. Vi levererar företagsinformation till våra kunder och partners för att de ska kunna växa sina affärer. Allabolag.se grundades 2007. Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt och kostnadsfritt få ta del av samma information som storföretagen. Vår målsättning är fortfarande att erbjuda omfattande företagsinformation på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sedan januari 2016 är UC allabolag ett helägt bolag i UC-koncernen.