CRM Manager

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC AB,  UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar.

För att förstärka UCs organisation ytterligare söker vi nu en driven och proaktiv CRM-Manager med erfarenhet av en liknande roll. Tjänsten CRM-Manager är en nyinrättad tjänst inom UC-koncernens marknadsavdelning och du kommer ha en central roll inom hela organisationen där du arbetar nära våra olika säljteam och marknadsprojektledare.

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka och växa inom ditt område. Din expertis inom CRM kommer vara mycket uppskattad i organisationen! Dessutom kommer du arbeta tillsammans med fantastiskt duktiga och trevliga människor och ha roligt på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer sitta på vårt fina huvudkontor i Liljeholmen/Marievik.

Som CRM-Manager hos oss kommer du att:

  • Vara kravställare och förvaltningsansvarig av UC-koncernens CRM och kunddatabas.
  • Arbeta med datadrivna kundanalyser, cross-sellinganalyser och win-backstrategier med hjälp av CRM.
  • Arbeta med löpande utveckling av koncernens nya CRM.
  • Tillsammans med vår Digitala Marknadskommunikatör implementera ett Marketing Automation system, integrerat i CRM.
  • Ta fram marknads-, trend och omvärldsanalyser för vår bransch och marknad.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god erfarenhet av kravställning och förvaltning av CRM-system och kunddatabaser och har kompetens inom datadriven kundanalys. Du är van att röra dig i miljöer som präglas av högt tempo med starkt kund- och säljfokus.

För att lyckas ta dig fram smidigt i organisationen krävs affärsmässighet likväl som förmåga att vara flexibel och anpassa sig till intressenter på olika håll och nivåer. Vår CRM-Manager behöver ha mycket god samarbetsförmåga och ett proaktivt angreppssätt till arbetsuppgifter för att på bästa sätt kunna driva processer framgångsrikt. Vi ger dig mycket frihet under ansvar och uppskattar en ärlig och öppen dialog.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Kan du dessutom identifiera dig med våra värderingar – värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade? Då vill vi träffa dig!

 

Sök tjänsten redan idag genom att maila CV och personligt brev till jobb@uc.se. Eventuella frågor besvaras av Victoria Preger, Marknadschef UC-koncernen, victoria.preger@uc.se alt telefon 0702-669726.


Sista ansökningsdag är 2017-11-05 men vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vi ser fram emot att höra från dig! Varmt välkommen med din ansökan.