UC.se mobil
UC Förädla
Verktyg och tjänster för bättre kunskap om befintliga kunder genom registervård, analyser och uppföljning för både företag och konsumenter.
Registervård
Verktyg för att vårda och uppdatera ditt kundregister.
Registeranalys
Hjälper dig att lära känna dina bästa kunder.
Uppföljning
Förbättra stegvis dina resultat genom att följa upp dina kampanjer.
Bild

Verktyg för att vårda ditt kundregister - en lönsam affär!

UC Marknadsinformation levererar unika verktyg som hjälper dig att vårda ditt kundregister och dina kundrelationer med effektiva och pålitliga tjänster.

Vi vill att det ska gå bra för våra kunder. En grundförutsättning är att verkligen nå fram till sin målgrupp - att erbjuda sina produkter och tjänster till rätt personer. Inte till någon som inte längre bor kvar på samma adress, flyttat utomlands eller har avlidit. 

Kundregister är en färskvara och på ett år kan hela 25 % av ditt kundregister bli felaktigt - det resulterar i att du pratar med personer och företag som inte hör dig. Företag med stora kunddatabaser tjänar på att ta bättre hand om sina adressregister. Ändå är det förvånansvärt få företag som regelbundet uppdaterar sin databas och använder sig av registervård. Våra registervårdstjänster hjälper dig att skapa ordning och reda, lägger grunden för mer lönsamma och långsiktiga kundrelationer och hjälper dig att optimera din affär.

Vi har verktygen som hjälper dig att tvätta ditt kundregister, rensa dubbletter, avlidna och utflyttade och hålla din databas uppdaterad med korrekt information. Vi erbjuder enkla tjänster som gör stor skillnad för ditt företag. Med hjälp av en handfull grundläggande uppgifter kan ni undvika misstag och får istället ett sofistikerat kundregister som ökar er lönsamhet och förbättrar er kundservice. 

Så undvik att tappa affärer, skicka dubbletter och kontakta fel personer. UC registervårdstjänster säkerställer att ditt kundregister har aktuella uppgifter, både på privatpersoner och företag. Med rätt information om dina kunder blir kommunikationen så mycket enklare, eller hur?

  • Personnummersätta - En förutsättning för att hålla ditt register uppdaterat
  • Adressuppdatera - Håll ditt kundregister aktuellt och uppdaterat
  • Matcha - Rensa dubbletter, avlidna och utvandrade inför kampanjer

 

Jag vill veta mer,
kontakta mig!