UC.se mobil
UC Förädla
Verktyg och tjänster för bättre kunskap om befintliga kunder genom registervård, analyser och uppföljning för både företag och konsumenter.
Registervård
Verktyg för att vårda och uppdatera ditt kundregister.
Registeranalys
Hjälper dig att lära känna dina bästa kunder.
Uppföljning
Förbättra stegvis dina resultat genom att följa upp dina kampanjer.
Bild

Verktyg för bättre kunskap om befintliga kunder

UC Marknadsinformation levererar unika verktyg som hjälper dig att förädla dina befintliga kunder och ger dig värdefull kunskap om dina kunder och prospekts för effektiv marknadsbearbetning.

Bilden av dina kunder kan bli väldigt skev om den bygger på felaktig eller bristfällig data. UC ger marknadsförare tillgång till unika verktyg som förädlar dina befintliga kunder och upptäcker helt nya. Det gör att bilden klarnar och du kan börja fatta rätt beslut på säkra grunder. Vår unika marknadsinformation kombinerad med överlägsen branscherfarenhet och analyskraft.

Vi har samlat allt du behöver för att lära dig mer om dina befintliga kunder på ett ställe. Både om företag och privatpersoner. Försäkra dig först och främst om att den information du har verkligen är aktuell. Med ett tillförlitligt, uppdaterat kundregister kan du sedan bygga verklig kunskap om dina kunder. I nästa steg hjälper vi dig att använda den information du har på rätt sätt. Så att du lär känna dina kunder och steg för steg kan identifiera de allra bästa.

  • Analyser (exempel nedan)
    • Kundstruktur analys - en beskrivning av din målgrupp
    • Profilanalys - en beskrivning av din målgrupp samt jämförelse mot riket
    • Livsstilsanalys – lär dig mer om dina kunder med hjälp av conzoom®
    • Responsanalys - hur gick din kampanj?


Jag vill veta mer,
kontakta mig!