UC.se mobil
UC Upptäck
Verktyg och tjänster för att upptäcka nya kunder genom adressurval, marknadsbearbetningsverktyg och analyser för både företag och konsumenter.
Adressurval
Hitta nya kunder i relevanta register.
Analyserade adresser
Ringar in tvillingar till dina bästa kunder.
UC Selekt
Marknadens mest kompletta företagsdatabas - hjälper dig att hitta nya kunder och vårda befintliga.
UC Tillväxtklass
Visar dig vilka företag som är lönsamma imorgon.
UC Livsstil
UC Livsstil hjälper dig att kartlägga dina kunder
Bild

Verktyg för att hitta nya kunder

UC Marknadsinformation levererar unika verktyg som hjälper dig att hitta nya, lönsamma kunder i relevanta register liksom tvillingar till dina bästa kunder för en effektiv marknadsbearbetning.

Vi vet var dina bästa kunder finns — vet du?

Vi har marknadens bästa verktyg för att hitta nya kunder som har just de egenskaper du söker. Vi ser till att du gör bättre adressinköp i relevanta register — oavsett om du söker företag eller privatpersoner. Vi kan till exempel presentera intressanta och relevanta målgrupper med hjälp av vårt unika livsstilskluster för privatpersoner, eller visa hur du enkelt gör effektiva företagsurval med vårt webbverktyg för företag. Om du vill kan vi även hitta tvillingar till dina bästa befintliga kunder för överlägsen nykundsbearbetning.
 
Oavsett mål eller ambition som att hitta investerare, potentiella givare, kunder eller leverantörer kan vi hjälpa dig att sortera ut dem åt dig. Våra verktyg hjälper dig med mer än ökad lönsamhet, vi ger dig koll på din omvärld och ger dig förutsättningarna och underlagen för att ta rätt beslut. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte - ring så berättar vi mer!

  • Analyserade Adresser-  den enkla vägen att hitta tvillingar till dina bästa kunder
  • UC Selekt- Sveriges mest kompletta företagsdatabas
  • Raka urval- du känner redan din målgrupp men vill med vår erfarenhet och kunskap säkerställa att du utnyttjar databaserna maximalt


Gratis guide - Fem smarta sätt att hitta nya kunder
För varje företag är nya kunder en viktig pusselbit till att öka sin lönsamhet och få en starkare tillväxt. Det där känner vi alla till förstås, men hur gör man rent praktiskt? Här har vi samlat flera användbara råd som kickstartar din jakt på framtidens inkomster. Hämta vår guide där vi tipsar om fem sätt att hitta nya kunder - självklart helt kostnadsfritt!

                          

Jag vill veta mer,
kontakta mig!