UC.se mobil
Bild

Kreditinformation

Med UCs kreditupplysningar får du kreditinformation för bedömningar av hög kvalitet. På några sekunder får du dagsfärsk information om både företag och privatpersoner i Sverige och i andra länder.

En kreditupplysning är ekonomisk information om ett företag eller en person, och innehåller främst finansiella uppgifter men även information om aktuell adress, civilstånd och för juridiska personer även riskklass och riskprognos. UC har flera typer av upplysningar, från den informationsrika Standard till den minsta Risk som visar namn- och adressuppgifter samt Riskklass och Riskprognos. Vilken upplysning som passar ditt behov bäst beror på hur mycket underlag du behöver ha för att kunna fatta ditt kreditbeslut. I menyn hittar du mer information om våra olika upplysningar.

Stöd för hela din kredithantering

UC kan också erbjuda fullständiga system för ditt företags hela kredithantering, såsom mallar och kreditregelverk eller produkter som hjälper dig att lagra tidigare beställda upplysningar hos UC.

Utbildningar
UC håller regelbundet skräddarsydda utbildningar för dig som vill veta mer om hur man tolkar information från UC. Läs mer här

Jag vill veta mer,
kontakta mig!