UC.se mobil
.
.
.

Kvalitetsstämpla ditt företag med certifikat och sigill från UC

En trygg och seriös image är en tillgång för alla företag. UC:s produkt UC Värdebevis är en kvalitetsstämpel som berättar för omvärlden att ditt företag har god överlevnadsförmåga och är kreditvärdigt. På så sätt skapar du fördelar gentemot dina konkurrenter och ditt företag får en bättre förhandlingsposition.

 
Ett UC Certifikat använder du för att visa upp ditt företags överlevnadsförmåga. Placera det i receptionen, kundcentret eller mötesrummet så att dina besökare ser att de har att göra med en långsiktigt och livskraftig affärspartner.

 
Med ett UC Sigill på din webbsida eller årsredovisning ser dina kunder och leverantörer att du driver ett tryggt och seriöst företag. 

 
Vid offentliga anbudsgivningar ställs ofta krav på att företagen ska kunna styrka sin Riskklass. Det gör du med UC upphandlingsintyg, som intygar Riskprognos och Riskklass just för ditt deltagande i upphandlingar.

 
Visste du att UC även har tagit fram ett verktyg för dig som privatperson att visa din kreditvärdighet? Läs mer på www.minuc.se

TJÄNSTER I DENNA LÖSNING