UC.se mobil
Vad kan vi hjälpa dig med?
Bild

Sigill & Certifikat

Visa att du är ett bra företag att göra affärer med


Visa att du är kreditvärdig med UC sigill och certifikat


UC Sigill för webb

Med ett UC Sigill på din webbplats skapar du förtroende och tillit hos dina kunder. UCs webbsigill lägger du enkelt upp på din hemsida och väljer själv var du vill placera det. Sigillet uppdateras dagligen med dagens datum och visar att ditt företag är kreditvärdigt.

Prislista UC sigill för webb
  Pris Leverans
UC Sigill för webb 3 995:- exkl. moms Inom fem arbetsdagar

UC Sigill för tryck

Med ett UC Sigill i ditt marknadsföringsmaterial skapar du förtroende och tillit hos dina kunder. Placera sigillet på din årsredovisning, företagsbroschyr, i kundbrev och på dina fakturor och visa dina kunder att du är en trygg långsiktig affärspartner. Sigillet är detsamma som webbsigillet. Sigillet visar ditt företags överlevnadsförmåga, att du är kreditvärdig, för beställningstillfället.

Prislista UC sigill för tryck
  Pris Leverans
UC Sigill för tryck 2 295:- exkl. moms Inom fem arbetsdagar

UC Certifikat

Ett UC Certifikat stärker ditt företags varumärke genom att visa upp en stark överlevnadsförmåga, att du är kreditvärdig. Placera det i receptionen, kundcentret eller mötesrummet så att dina besökare ser att de har att göra med en långsiktigt livskraftig affärspartner. UC Certifikat levereras inramat och finns för riskklasserna 5, 4 och 3.

Prislista för UC Certifikat
  Pris Leverans
UC Certifikat 2 295:- exkl. moms Ca 2 veckor

Beställ ditt UC Sigill eller certifikat i formuläret

Kontakta en säljare


08-670 90 60

Mejla oss!