Nytt UC-Score+Gamification=Nya Kreditkollen

2017-10-11

Idag lanserar vi en helt ny version av vår tjänst Kreditkollen, baserad på ett nytt UC-Score som vi arbetat fram för att göra det enklare att förstå sin kreditvärdighet. Men varför är detta viktigt?

Kreditkollen är en onlinetjänst baserad på interaktivitet, ekonomisk analys och gamification, som vänder sig till unga konsumenter med önskan att få bättre koll på sin ekonomi. Kreditkollen hjälper till att stötta och sporra unga att öka sin kreditvärdighet så att de kan få råd att göra den där drömresan, köpa första bilen eller att få råd att köpa sin första lägenhet.

I dagens samhälle är det allt fler unga som lånar pengar. De tre vanligaste områdena, inom vilka unga har skulder idag, är spontana e-handelsköp, köp av mobilabonnemang samt sms-lån. Du kanske själv har en ungdom hemma i familjen som behöver inspiration kring sin egen ekonomi?

Vi lanserar nu tjänsten tillsammans med våra två ambassadörer, komikern Emma Knyckare och Instagramstjärnan Jonas Fagerström. Vill du se filmerna vi gjort? Klicka här!

Kreditkollen kostar 49 kronor i månaden, helt utan bindningstid. Gå in och läs mer här!

Ha det bra så länge!
Victoria

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Victoria Preger

Marknadschef

Victoria brinner för kommunikation i alla dess former. Hon har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som marknads- och kommunikationschef. Hon älskar att vistas i naturen, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet, gillar de småländska skogarna där hon har sina rötter och havet där hon tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland.