Se din egen kreditupplysning

Med tjänsten Kreditkollen får du som privatperson obegränsad tillgång till din egen kreditupplysning.

Nytt blogginlägg

Med kunden i fokus!

Cecilia Hummel är ny bloggare här på uc.se och i sitt arbete som Kundservicechef fokuserar hon och hennes team på att skapa kundupplevelser som överträffar förväntningarna. De hanterar en mängd olika ärenden från både privatpersoner och företag och målet är att det som verkar obegripligt när man kontaktar oss ska vara fullkomligt begripligt när man har fått sitt svar. 

Läs Cecilias blogginlägg här! 

UC dagen 2020

Den 6 maj kommer vi till Göteborg!

Årets program är fullspäckat med värdefull kunskap, inspiration och underhållning. 

På scen ser vi bland andra Anders Borg, Ari Riabacke och Kristina Paltén. Dessutom får du chansen att nätverka med andra deltagare, inte minst under det avslutande minglet med tilltugg.

Läs mer om dagen och anmäl dig här

Vi har lanserat Näringslivskompassen!

Hjälper dig i kommunen att prioritera rätt företag

Näringslivskompassen hjälper dig som jobbar på kommunen att skapa en stark relation med näringslivet. Tjänsten ger dig allt stöd som behövs för att bygga ett bättre företagsklimat – vilket i sin tur leder till nya jobb och företag i kommunen.

Jag vill veta mer!

Vad behöver du hjälp med?

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration